Urządzenia i Akcesoria
Chili con carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porsjoner
Składniki
-
olivenolje30 g
-
løk delt i to150 g
-
hvitløksfedd1
-
spisskummen, malt½ ts
-
rød paprika delt i biter250 g
-
½ ts chili, tørket, juster etter smakgrønn chili, fersk (se tips)1
-
oksekjøttdeig450 g
-
300 g tomat, delt i bitertomat, på boks (hele)300 g
-
salt1 ts
-
chilisaus juster etter smak (se tips)1 ts
-
kidney bønner, på boks drenert400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
22 g
Kalorie
1285 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
7.7 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen