Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex tortillas med strimlet svinekjøtt og bønner
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porsjoner
Składniki
-
olivenolje40 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt2 klype
-
svinekjøttbiter, uten sener uten bein, delt i terninger (6 cm x 4 cm)300 g
-
løk delt i båter150 g
-
tomat, moden delt i biter200 g
-
rød paprika delt i biter (2 cm)120 g
-
grønn paprika delt i biter (2 cm)120 g
-
1 - 2 chili, ferskjalapeño, på boks20 - 30 g
-
tomatpuré30 g
-
½ kyllingbuljong terning (til 0.5 l)hønsefond½ ts
-
sorte bønner, hele, på boks drenerte250 g
-
vann100 g
-
maistortillas6
-
rømme, alle typer100 g
-
avokadoer2
-
korianderblader, ferske4 ss
-
lime delt i båter1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
29 g
Kalorie
1875 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen