Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Indrefilet av svin med surkål og potetpuré

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porsjoner

Składniki

  • løk delt i to
    350 g
  • baconterninger
    100 g
  • indrefilet av svin
    500 - 600 g
  • salt
    2 ts
  • pepper, malt
    ¼ ts
  • paprika krydder, søtt
    1 - 1 ½ ts
  • mager bacon, røkt (60-80 g)
    6 - 8 skiver
  • surkål
    500 g
  • laurbærblad, tørket (opcjonalnie)
    1
  • einebær (opcjonalnie)
    3
  • vann
    500 g
  • poteter delt i biter (3 cm)
    750 g
  • stekeolje
    3 ss
  • melk
    140 g
  • smør
    40 g
  • muskatnøtt, malt
    2 - 3 klyper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 47 g
Kalorie 2467 kJ / 590 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie