Baconsurret kalkunlår med poteter

Baconsurret kalkunlår med poteter

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porsjoner

Składniki

  • hvitløksfedd
    30 g
  • rosmarin, fersk
    5 kvister
  • bacon, i skiver
    150 g
    150 g skinke, skivet
  • kalkunlår, uten skinn, med bein
    800 g
    800 g kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein
  • salt
    1 ts
  • svart pepper, nykvernet
    3 klype
  • "extra virgin" olivenolje (2 ss)
    20 g
  • vann
    1300 g
  • potet delt i biter (4 cm)
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 51 g
Kalorie 2174 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie