Urządzenia i Akcesoria
Strimlet kyllingbryst i tomatsaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
200 g feta ost, delt i biterpanela ost (meksikansk ferskost) delt i biter200 g
-
løk delt i to300 g
-
tomat delt i biter500 g
-
vegetabilsk olje30 g
-
2 toppet ts buljongpastebuljongterning (til 0.5 l)2
-
kyllingbryst, uten skinn delt i biter (3-4 cm)1000 g
-
30 g brunt sukker, delt i biter (se tips)piloncillo delt i biter (se tips)30 g
-
1 chili, fersk, (se tips)chipotle chili, på boks (se tips)20 - 30 g
-
laurbærblad, tørket2
-
18 tacoskjellmeksikansk tostada18
-
rømme, alle typer250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
50 g
Kalorie
2417 kJ /
576 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen