
Urządzenia i Akcesoria
Fenchel-Möhren-Eintopf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft1 Bund
-
Crème fraîche200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl20 g
-
Kartoffeln, festkochend in Würfeln (2 cm)500 g
-
Möhren in Würfeln (2 cm)300 g
-
Fenchel in Würfeln (2 cm)350 g
-
Wasser300 g
-
Sahne100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ TL
-
Bockwürstchen in Scheiben400 g
-
Erbsen, TK200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
734 kcal /
3076 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2021
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy