
Urządzenia i Akcesoria
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 kawałki
Składniki
-
200 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
400 g wody
-
80 - 100 g ksylitolu
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
240 - 250 g mleka kokosowego
-
200 g wiórków kokosowych
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
70 g mleka
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
143.1 kcal /
598.6 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
7.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska