![Mąka ryżowa prażona (do zagęszczania potraw) Mąka ryżowa prażona (do zagęszczania potraw)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3C0EC29-61FC-42EA-9A1A-3CBCD27F8C73/Derivates/CBBFD16E-3360-4FE9-AE40-8E24E7516A50.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ryżu białego
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1527.2 kJ / 365 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 min
Mąka jęczmienna
5min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Mąka ryżowa prażona
50 min
Mąka z amarantusa
5min
Mąka jaglana
5min
Mąka kokosowa
4h
Bezglutenowe bazyliowe kluski kładzione
1 godz. 5 min
Mąka ryżowa
5min
Mąka migdałowa
5min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu
2 godz. 45 min
Mąka gryczana
5min