Urządzenia i Akcesoria
Smoothie z burakiem i jarmużem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 szklanki
Składniki
-
100 g czerwonego buraka pokrojonego na 2-3 cm kawałki
-
30 g liści szpinaku baby, świeżych30 g jarmużu bez twardych części, pokrojonego na kawałki
-
400 - 450 g pomarańczy pokrojonej w ćwiartki
-
100 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
-
200 g kostek lodu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Białko
1.9 g
Kalorie
267 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SMOOTHIES
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Smoothie burak-ananas-imbir
15 min
Smoothie melon-jabłko-marchew
15 min
Napój wiosenny
10 min
Napój z sałatą
10 min
Smoothie z awokado
30 min
Napój "słodki burak"
20 min
Smoothie jabłko-melon-szpinak
15 min
Smoothie z kiwi i imbirem
10 min
Smoothie selerowo-jabłkowe
5 min
Smoothie z jabłek i marchewki z miodem i cytryną
10 min
Smoothie z jarmużu, jabłek i winogron
5 min
Smoothie szpinak-pomarańcza-ananas
15 min