
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
lub 750 g Kartoffeln, festkochend klein - 200 g grüne Bohnen halbiert
- 1 Birne groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut abgezupft
lub 1 TL Bohnenkraut getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 475 kcal / 1986 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 40 g
- Błonnik
- 6.8 g