
Urządzenia i Akcesoria
Feldsalat mit Kaffeedressing und Pumpernickelgeröstel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Pumpernickel in Stücken200 g
-
Walnusshälften20 g
-
Schinkenwürfel100 g
-
Öl20 g
-
Joghurt, 3,5% Fett40 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Mayonnaise (siehe Tipp)60 g
-
Espresso, aufgebrüht kalt20 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Feldsalat200 g
-
Granatapfelkerne100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
401 kcal /
1679 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
6.4 g