Maracuja-Olivenöl-Emulsion

Maracuja-Olivenöl-Emulsion

4.2 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g

Składniki

  • Olivenöl
    100 g
  • Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)
    80 g
  • Weißwein, trocken
    40 g
  • Vanilleschote nur das Mark
    1
  • Maracujamark
    250 g
  • Maracujas nur die Kerne
    2

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1488 kcal / 6233 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 123 g
Węglowodany 75 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...