Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
7 g
Kalorie
6233 kJ /
1488 kcal
Tłuszcz
123 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Gin-Tonic-Sorbet
14 godz.
Weißweinsuppe
45 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 godz. 15 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Getrüffelte Maronensuppe mit geräucherter Ente
30 min
Kartoffel-Dressing
30 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Süß-scharfes Mangodressing
10 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min