Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
7 g
Kalorie
6233 kJ /
1488 kcal
Tłuszcz
123 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eier im Glas auf Rahmspinat
1 godz. 15 min
Zabaglione al Prosecco
15 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 godz. 25 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
1 godz. 30 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
1 godz.
Sauce Béarnaise
40 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min