
Urządzenia i Akcesoria
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Wartości odżywcze na 500 g
Kalorie
1488 kcal /
6233 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
123 g
Węglowodany
75 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Andi Schweiger
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy