Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée
2h 30 min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 godz. 15 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
15 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Crème brûlée
6 godz.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 godz. 30 min