Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Apfel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft10 g
-
Äpfel geachtelt400 g
-
Butter (4 cm)1 Stück
-
Zucker1 EL
-
Tonkabohne gerieben½
-
Zitronenthymian5 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
384 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Crème brûlée
6 godz.
Weißes Schoko-Omelette
8 godz. 45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Sous-vide Apfel
1 godz. 15 min
Weißwurst aus dem Glas
1 godz. 20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Dunkle Schokoladensauce
5 min
Nougat-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Karamell-Pudding
1 godz.