
Urządzenia i Akcesoria
Salteado de frango com amêndoas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 doses
Składniki
-
peito de frango cortado em cubos pequenos300 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
tomilho1 c. chá de
-
azeite50 g
-
dente de alho1
-
cenoura cortada em palitos finos250 g
-
couve branca cortada em juliana250 g
-
passas de uva60 g
-
amêndoa em palitos50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
384 kcal /
0 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Especial frango
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia