Cotovelos com bacalhau e hortelã
TM6 TM5 TM31

Cotovelos com bacalhau e hortelã

4.0 (8 ocen)

Składniki

  • 1000 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g massa tipo cotovelo
  • 50 g azeite, mais q.b. p/ envolver
  • 10 g folhas de hortelã, mais q.b. p/ polvilhar
  • 150 g cebola
  • 3 dentes de alho
  • 400 g tomate em pedaços
  • 500 g bacalhau demolhado e desfiado, espremido
  • 200 g natas

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2944 kJ / 703.6 kcal
Białko
23.8 g
Węglowodany
78.5 g
Tłuszcz
32.4 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
4.5 g
Sód
772.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy