Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g água
lub 500 g caldo de aves líquido - 3 escalopes de peru (600 g aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 465.3 kJ / 111.2 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 380.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear carne de peru em tiras
15 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min
Saltear carne de peru em cubos
15 Min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 Min
Penne com carne picada
45 Min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 Min