Krem budyniowy (crème pâtissiére)
TM6

Krem budyniowy (crème pâtissiére)

4.9 (19 ocen)

Składniki

  • 1 laska wanilii
  • 500 g mleka
  • 70 g cukru
  • 60 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 2 żółtka

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
4980 kJ / 1188 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
131 g
Tłuszcz
53 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
2.2 g
Sód
445 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie