Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de tomate maduro en trozos de 2-3 cm
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharada de hierbas secas variadas
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 400 g de berenjena en dados de 2-3 cm
- 400 g de calabacín en dados de 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 423.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de garbanzos y verduras
25 Min
Estofado de berenjena picante
30 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Guarnición de calabacín
30 Min
Puerros con langostinos en salsa de verde de cebolleta
1 Std. 30 Min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 Min
Ensalada de rabanitos y repollo
5min
Berenjenas caprese en caponata
50 min
Arroz verde
1 Std.
Curry de batatas y brócoli
20 min
Salteado de escarola con puerros
20 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min