Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
300 g ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min
-
650 g wody
-
½ - ¾ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
355 mg
Białko
5 g
Kalorie
1150 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy jaglanej
45 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min