
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
300 g ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min
-
650 g wody
-
½ - ¾ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
275 kcal /
1150 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
355 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 300 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min