Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
300 g ryżu brązowego, długoziarnistego o czasie gotowania 30 min
-
650 g wody
-
½ - ¾ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
355 mg
Białko
5 g
Kalorie
1150 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RYŻE I KASZE
25 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35 min
Gotowanie kaszy jaglanej
20 min
Gotowanie kaszy bulgur
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35 min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35 min
Gotowanie 300 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35 min
Gotowanie 200 g ryżu basmati
35 min