![Lievito madre disidratato Lievito madre disidratato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a305bc80-ea35-4530-ab15-7d2e91cdfad3/Derivates/ce6b44ba-24ee-48ae-88c8-02a78a48e535.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bruschette all'aglio e formaggio vegano
40 Min
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane a strati con pesto al basilico
2 Std. 30 Min
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Panna vegetale
6h 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min