Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28h
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Pane in padella
18u.
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Friselle
4 Std.
Pane in cassetta semplice
19u.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1sa 50 dk
Pasta fresca senza uova
1 Std. 35 Min