
Urządzenia i Akcesoria
開陽白菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片20 克
-
大白菜 切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 加30克水調勻1 茶匙
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.815 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan