開陽白菜

開陽白菜

4.7 43 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾
    20 克
  • 乾香菇 泡軟、切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 去皮、切片
    20 克
  • 大白菜 切段 (約3公分)
    500 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 太白粉 加30克水調勻
    1 茶匙
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 299 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1.815 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...