蘑菇嫩雞燉飯

蘑菇嫩雞燉飯

4.3 20 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 高湯
    220 克
  • 鮮奶油
    30 克
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起司 依個人口味調整
    5 克
  • 巴西利 (裝飾用)
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 185.6 mg
Białko 26.4 g
Kalorie 2745.2 kJ / 656.8 kcal
Tłuszcz 40.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 156.7 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...