蕃茄燉牛肉

蕃茄燉牛肉

4.5 20 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 牛肋條 切段(約4-5公分)
    400 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    300 克
  • 罐頭番茄
    400 克
  • 乾月桂葉
    2 片
  • 紅酒
    30 克
  • 100 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 358.3 mg
Białko 40.6 g
Kalorie 2612.7 kJ / 625.1 kcal
Tłuszcz 37.9 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 30.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...