Urządzenia i Akcesoria
蕃茄燉牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
牛肋條 切段(約4-5公分)400 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)300 克
-
罐頭番茄400 克
-
乾月桂葉2 片
-
紅酒30 克
-
水100 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
358.3 mg
Białko
40.6 g
Kalorie
2612.7 kJ /
625.1 kcal
Tłuszcz
37.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan