Urządzenia i Akcesoria
醬燒牛腩肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙和烹煮用)1700 克
-
牛腩 切塊(約5公分)600 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 去蒂頭,略拍扁10 克
-
八角1 粒
-
番茄醬30 克
-
甜麵醬30 克
-
辣豆瓣醬25 克
-
醬油20 克
-
冰糖15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)150 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約4公分)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.4 g
Kalorie
2351.8 kJ /
562.6 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan