鮭魚拌炒飯

鮭魚拌炒飯

4.0 17 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮鮭魚肉片 去骨、去皮
    500 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 稍微打散
    2 顆
  • 1200 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 切段
    2 根
  • 1 大匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 28.5 g
Kalorie 2108 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 38.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...