Krinstuut

Krinstuut

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
20 Scheiben

Składniki

  • Butter zum Einfetten
  • Zucker
    80 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Milch
    300 g
  • Mehl Type 550
    550 g
  • Salz
    1 TL
  • Rosinen
    100 g
  • Ei verquirlt
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 5 g
Kalorie 776.5 kJ / 185.5 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 26.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...