
Urządzenia i Akcesoria
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
25 Scheiben
Składniki
-
Roggenkörner250 g
-
Weizenkörner130 g
-
Buttermilch500 g
-
frische Hefe grob zerbröselt80 g
-
Zuckerrübensirup100 g
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Leinsamen50 g
-
Sonnenblumenkerne200 g
-
Salz2 TL
-
Butter zum Einfetten
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Kalorie
172 kcal /
721 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
229 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy