Urządzenia i Akcesoria
清炒花椰菜佐和風芝麻醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
白芝麻45 克
-
醬油30 克
-
味醂30 克
-
米醋30 克
-
水50 克
-
蒜頭20 克
-
油5 克
-
綠花椰菜 切小朵280 克
-
玉米筍 切段(約2公分)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.3 g
Kalorie
582.6 kJ /
139.3 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan