Urządzenia i Akcesoria
醬燒回鍋肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
豆瓣醬30 克
-
帶皮五花肉 切片(厚約0.3公分)200 克
-
甜麵醬20 克
-
高麗菜 切片(約4公分)400 克
-
豆干 切斜片200 克
-
蒜苗 切斜片50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.2 g
Kalorie
1087 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan