醬燒回鍋肉

醬燒回鍋肉

4.4 10 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    1 根
  • 豆瓣醬
    30 克
  • 帶皮五花肉 切片(厚約0.3公分)
    200 克
  • 甜麵醬
    20 克
  • 高麗菜 切片(約4公分)
    400 克
  • 豆干 切斜片
    200 克
  • 蒜苗 切斜片
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.2 g
Kalorie 1087 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 8.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...