Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 1 根 新鮮紅辣椒, 切斜片
- 30 克 豆瓣醬
- 200 克 帶皮五花肉, 切片(厚約0.3公分)
- 20 克 甜麵醬
- 400 克 高麗菜, 切片(約4公分)
- 200 克 豆干, 切斜片
- 50 克 蒜苗, 切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1087 kJ / 259 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 2.3 g