糯米椒炒五花肉

糯米椒炒五花肉

4.6 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 豆豉 略微壓扁
    2 茶匙
  • 五花肉 切細條
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 糯米椒 切斜段
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 216.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 173.1 kJ / 41.4 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...