Urządzenia i Akcesoria
糯米椒炒五花肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
豆豉 略微壓扁2 茶匙
-
五花肉 切細條250 克
-
糖½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糯米椒 切斜段100 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
216.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
173.1 kJ /
41.4 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan