![Stella al gianduia Stella al gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/771a267b-e1d2-4ec2-827e-a0338aebb8c4/Derivates/ec1c9ba5-ccd5-40a7-b51c-5d38dda33d59.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 48.7 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 46.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40 min
Treccia alla cannella
3h 10min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Corona di brioche alla crema di whisky
5sa
Treccine al kefir
7 godz. 30 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Cornetti brioche
6sa 30 dk
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Burger buns
4 Std. 40 Min