Urządzenia i Akcesoria
Stella al gianduia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
180 g di latte intero
-
40 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina manitoba
-
60 g di burro a pezzi
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
200 g di crema gianduia
-
1 tuorlo
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
46.2 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tortina arancia e cioccolatini
2 godz. 30 min
Biscotti ciok
3 godz.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Piadina romagnola
40 min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Burger buns
4 godz. 40 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 godz.
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 godz.
Torta Nua
2 godz.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min