Urządzenia i Akcesoria
Panettone gastronomico natalizio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
8 porzioni
Składniki
Biga
-
135 g di latte
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
200 g di farina manitoba
Impasto
-
70 g di burro a pezzi
-
300 g di farina manitoba
-
2 tuorli d'uovo
-
1 cucchiaino zucchero
-
350 g di acqua
-
1 cucchiaino raso di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.8 g
Kalorie
1368 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Il tuo Natale
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pastiera
15u.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.
Panettone gastronomico
26u.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1u. 20min
Panettone salato di Natale
8u.
Pasta choux
2u.
Pasta frolla
1u. 10min
Cornetti brioche
6u. 30min
Piadina romagnola
40min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3u.
Chiacchiere
1u. 35min
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min