Torta ai tre cioccolati

Torta ai tre cioccolati

3.7 30 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

Base al cacao
  • di zucchero
    60 g
  • albumi
    2
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • tuorli
    2
  • di farina di riso (vedere consigli)
    60 g
  • di cacao in polvere
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    1000 g
  • di aceto bianco
    1 cucchiaio
Cioccolato al latte e fondente
  • di cioccolato al latte a pezzi
    150 g
  • di cioccolato fondente a pezzi
    150 g
  • di panna (35% di grassi)
    500 g
  • di burro salato
    80 g
Cioccolato bianco
  • di acqua
    3 cucchiai
  • di gelatina in polvere
    1 cucchiaino
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di panna (35% di grassi)
    150 g
  • cacao in polvere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 501.7 kcal / 2107.2 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 39.8 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Sód 132.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...