Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 602 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15 Min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 Std.
Salsa holandesa
15 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25 min
New York con salsa bernesa
45 godz.
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa holandesa rápida
10min
Bisque de langosta
45 min
Salsa holandesa TM6
15 Min