Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 602 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15 Min
Ensalada César
15 Min
New York con salsa bernesa
45h
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Filete Wellington
14h
Salsa holandesa
15 Min
Filete a la pimienta
20 dk
Ensalada César
10 Min
Huevos benedictinos
1sa
Salsa holandesa rápida
10 Min
Dip de alcachofa y espinaca
30 Min