Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glaseado de miel y romero
- 30 g de hojas de romero fresco
- 1 cda de mostaza
- 40 g de mantequilla
- 140 g de miel de abeja
- 5 g de tomillo fresco
Prime rib
- 3500 g de costillar de res
- sal
- pimienta recién molida
- ramas de romero fresco, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 576 kJ / 137 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 5942 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz con leche
3 Std.
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40 Min
Atole de Avena
20 Min
Oniguiri con tofu y atún
10 Min
Barquitos rellenos
40 Min
Omelette alto en proteínas
30 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Bocados de papa y zanahoria
40 Min
Pizza de manzana, caramelo y streusel de avena
1 Std.
Hamburguesa de pollo con pan de nube
45 Min
Atole de chocolate
20 Min
Desayuno en cama: Jugo y omelette con verduras
50 Min