Wersje kompatybilne
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mayonesa
- 1 rama de romero, fresco, sólo las hojas
-
250
g de aceite de oliva
lub 250 g de aceite de girasol - 1 huevo
- 4 cucharaditas de vinagre
- 2 cucharaditas de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 2 limones, sólo la ralladura
Papas
- 600 g de agua
- 450 g de papas cambray, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3830 kJ / 912 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1小时 15 分钟
Puré de camote
40min
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada cremosa de papas
40min
Papas al horno
1小时
Papas a la francesa TM6
1小时 15 分钟
Puré de papa
50min
Papas Anna
1小时
Camarones al ajillo
25min
Pastel de carne
50min