Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 150 g de cebolla blanca, en rebanadas (2 mm)
- 100 g de agua
- 350 g de camote, pelado y en rebanadas (5 mm)
- ½ cdita de sal
- 120 g de tocino de pavo ahumado, en tiras (aprox. 5 mm)
- 3 huevos
- 4 claras de huevo
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- aceite de oliva extra virgen, para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 760.7 kJ / 181.8 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 379.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Pollo entero picante con papas y salsa de cilantro
4sa 30 dk
Pasta con carne molida
45 min
Puré de papa y poro
40 Min
Ravioles a la napolitana
50 min.
Arroz con lentejas
50 min.
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Pasta fresca de ajo y perejil
30 Min
Arroz al curry con pescado ahumado
30 Min
Papas al horno
1h
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30 Min