Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de pulpa de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1200 g de agua
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 50 g de vino blanco
- almendras fileteadas tostadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de zanahoria y jengibre
55min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8h 50min
Crema de hongos con tocino
25min
Sopa de cebolla TM6
55min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Sopa de pera y papa
30min
Crema de champiñones
20 Min
Sopa de calabaza y membrillo
1小时
Salsa cremosa de perejil
35min
Crema de espinaca
25min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min