Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de pulpa de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1200 g de agua
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 50 g de vino blanco
- almendras fileteadas tostadas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de espinaca
25 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Sopa fría de betabel y yogur
30 Min
Crema de cilantro
30 Min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 Min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Sopa fría de coliflor
5h
Sopa fría de poro y papa
5 min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min
Tarta Tatin
1h 15min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50 Min