Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de ajos
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 300 g de pak choi ( acelga china), u otra verdura de hoja verde, cortado en tiras (vea el consejo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 151 kJ / 36 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 Min
Salsa verde
10 min
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
50min
Fetuccine con hongos
1óra
Smoothie
5 min
Guarnición de verduras
40 min
Mousse de moras
5óra
Arroz en caldo de jitomate
30min
Salsa de jitomate
35 min
Ratatouille
40 min
Guarnición de papas
30min