Urządzenia i Akcesoria
Mini Meatball Breakfast Hash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
3 portions
Składniki
Mini Meatballs
-
lamb boneless, cut in pieces (1 in.)8 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided2 pinches
-
1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra, as needed to fryavocado oil plus extra, as needed to fry1 tbsp
-
turnips peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
zucchini cubed (1 in.)6 oz
-
6 oz green bell pepper, cubed (1 in.)red bell pepper cubed (1 in.)6 oz
-
red onion cubed (1 in.)4 oz
-
fresh baby spinach6 oz
Poached Eggs
-
water75 oz
-
vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil, to greaseavocado oil to grease
-
large eggs organic, pasture-raised3
Hash
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1019 mg
Białko
26 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Tuna Tapenade
5 min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Cloud Eggs
20 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.