Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 44 oz water
- 12 oz fusilli pasta, dried
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith, juice reserved
- 4 oz celery, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 7 oz cucumber, in pieces (1 in.)
- 6 oz ham, diced
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 596 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1j
Chicken Noodle Soup
50 menit
Spaghetti Carbonara
40 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Spaghetti Muffins
55 Min
English Breakfast Popovers
35 Min
Chicken Tetrazzini
40 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1j