Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 44 oz water
- 12 oz fusilli pasta, dried
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 1 lemon, thin peel only, no pith, juice reserved
- 4 oz celery, in pieces (1 in.)
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 7 oz cucumber, in pieces (1 in.)
- 6 oz ham, diced
- ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 596 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Ragout with Macaroni
30min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Fettuccine Alfredo
40min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken and Pineapple Wraps
1h 20min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Summer Bolognese Bowl
45min
Honey Glazed Carrots
30min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min