Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 pimientos rojos (de aprox. 400 g c/u)
- 750 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 578 kJ / 138 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 137.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Gulas al estilo tradicional
25min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Repollo salteado
25min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Coliflor salteada para dos
25min
Pimientos verdes con chorizo para dos
30 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Setas de cardo con jamón
25min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min