Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di acqua tiepida
- 125 g di farina di mais tipo fioretto
- 70 g di farina integrale
- 125 g di farina tipo 00
- 2500 g di acqua
- 60 g di succo di limone
- 150 g di acqua bollente
- 2 g di bicarbonato di sodio
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 0.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia con kefir
12 godz.
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9 Std.
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Mojito di fragole
10min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 Std. 25 Min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Crema pasticcera liquida
15 min
Frullato idratante
15 min
Pizza assettata
1 Std. 45 Min
Pizza alla romana
1h 40 min
Cracker di segale farciti
2 Std.
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min