
Urządzenia i Akcesoria
Pane injera
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di lievito di birra fresco5 g
-
di acqua tiepida250 g
-
di farina di mais tipo fioretto125 g
-
di farina integrale70 g
-
di farina tipo 00125 g
-
di acqua2500 g
-
di succo di limone60 g
-
di acqua bollente150 g
-
di bicarbonato di sodio2 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
188.7 kcal /
789.5 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
0.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy