Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
lub 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée (vegan)
45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Cantucci al rosmarino
1小时 30 分钟
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2小时
Taralli alla pizzaiola
45min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15 min
Pasta al vino
5 分钟
Muesli croccante mandorle e cocco
2sa 35 dk
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Taralli zenzero e curcuma
1h
Crackers multicereali
3h
Crackers ai 6 semi
40min