![Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A462DBAB-0E53-4782-9F2A-741EDFEF1A91/Derivates/FEFD9294-AA58-45C3-B04E-0CADCF00AED5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
lub 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 238 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sciroppo di mirtilli
24sa 15 dk
Crackers multicereali
3 Std.
Crackers al rosmarino
3 Std.
Biscotti integrali alle mandorle
35min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2 Std. 20 Min
Taralli alla cipolla e uvetta
1hod. 35min
Biscotti alle nocciole
40 分钟
Taralli alla pizzaiola
45 分钟
Crackers integrali
3 Std.
Taralli pugliesi
1h 15min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min