Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive

Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive

4.8 23 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
35 pezzi

Składniki

  • di mandorle pelate
    70 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    3 rametti
  • di olive nere denocciolate di Gaeta
    50 g
    50 g di olive taggiasche denocciolate
  • di farina tipo 00
    270 g
  • di vino bianco
    70 g
  • di acqua
    30 g
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    5 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 57 kcal / 238 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...