
Urządzenia i Akcesoria
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
35 pezzi
Składniki
-
di mandorle pelate70 g
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati3 rametti
-
di olive nere denocciolate di Gaeta50 g
-
di farina tipo 00270 g
-
di vino bianco70 g
-
di acqua30 g
-
di burro a pezzi30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di sale5 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
57 kcal /
238 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
6.1 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Taralli
10 Przepisów
Włochy
Włochy