Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone

Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone

4.6 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 bicchieri

Składniki

Savoiardi
  • di biscotti savoiardi a metà
    200 g
Salsa ai frutti di bosco
  • di fragole a pezzi
    250 g
    250 g di fragole surgelate, a pezzi
  • di lamponi
    250 g
    250 g di lamponi surgelati
  • di succo di limone
    30 g
  • di zucchero
    100 g
  • di agar agar
    1 ½ cucchiaino
  • di Champagne
    200 g
Crema
  • di zucchero
    50 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    300 g
  • di mascarpone
    300 g
Terminare la preparazione
  • di mentuccia le foglioline lavate
    20 g
  • di ribes rosso
    200 g
    200 g di ciliegie sciroppate

Wartości odżywcze na 1 bicchiere

Kalorie 241.5 kcal / 1010.3 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 95.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...