Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 200 g di miele
- 240 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ¼ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di scorza di arancia candita
- 4 ½ cucchiai di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Gratin dauphinois
50 min
Curry di pesce kerala
30 min
Gin-Basil-Smash
10 dk
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Gemusesuppe
40min
Trancetti al ribes
2 Std.
Muffin al cioccolato e noci
30 min
Mug cake alle mele ed uvetta
25 min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Crumble alle prugne
1 godz.