Urządzenia i Akcesoria
"Masło" z awokado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
290 g
Składniki
-
280 g awokado (2 szt.), bardzo dojrzałego, pokrojonego na kawałki
-
1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
½ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
408.2 mg
Białko
2 g
Kalorie
651.2 kJ /
155.7 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z rzeżuchy
5 min
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Zupa krem z liści boćwiny z komosą ryżową i czarną fasolą
1 godz.
Sałatka z rukwią wodną i gruszkami
10 min
Dressing z awokado i bazylii
10 min
Sok pomidorowy
15 min
Sałatka z szynką, serem i awokado
15 min
Pasta z jarmużu
15 min
Sok pomidorowy z bazylią
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min