Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina di mais bramata
- 200 g di formaggio Toma piemontese a dadini
- 30 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2360 kJ / 564 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 60.6 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Semolino dolce
1h
Risotto alla monzese
35 Min
Polenta di grano saraceno
1h
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Risotto alla valdostana
35 Min
Bagna cauda
35 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min