Madeleine salate al Parmigiano Reggiano

Madeleine salate al Parmigiano Reggiano

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pezzi

Składniki

  • 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 2 uova
  • 100 g di farina tipo 00
  • ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 92.3 kcal / 386.2 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 130.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...