![Tonno di coniglio Tonno di coniglio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32a23d880ae3144c1e0bc23a1cd83b69/Derivates/0db8d5a22f9f27279fd2e151e59b98fce6792d01.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3045 kJ / 728 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 393 mg
Alternatywne przepisy
Cous cous con moscardini e olive
1h
Dado di carne
45min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35 Min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min
Maionese cotta
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min