Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3045 kJ / 728 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 43.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 393 mg
Alternatywne przepisy
Maionese cotta
15min
Flan al topinambur
40 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15 Std. 30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Brandacujun
45 Min
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13óra